Ladda ner vår e-guide gratis!
Vill du ha vår e-guide som hjälper dig designa din utvecklingsresa för 2021? Dela din email här så kan du ladda ner guiden gratis!
Tack! Lycka till på din utvecklingsresa!

PROVA PÅ DITIGAL SJÄLVUTVECKLING!

VI VILL GE DIG TRYGG RIKTNING & TILLGÅNG TILL DIN KREATIVA KRAFT. 

VÅRA PROGRAM

VI STÖTTAR DIG I DIN UTVECKLING

I en värld som snurrar allt snabbare är en trygg förankring i dig själv en förutsättning för att kunna stå stilla när det stormar, välja väg när det behövs &  stå upp för det du tror på när du tar ut din riktning. Grunden till en trygg förankring i ditt inre är en förståelse för vem du är & ett utforskande av vem du vill vara. Vi vet att du har mycket att bidra med till världen och att världen behöver just det som du har att ge. 

UPPLÄGG SOM GER DIN RESA STRUKTUR

Våra program ger dig en struktur som är lätt att följa och som gör det lättare för dig att våga dig ut på större djup eller nya marker. 

INDIVIDUELLA SAMTAL

Möjlighet finns hela vägen att boka in samtal för extra stöd.

DELTAGARFORUM

Dela dina tankar och erfarenheter med andra och få råd, tips eller pepp eller stötta andra kursdeltagare längs deras väg. 

HITTA DIN NIVÅ

Välj mellan olika grader av fördjupning eller teman så du hittar en kurs som matchar den plats du befinner dig på just nu.  

Djupare självförståelse

Våra kurser ger dig tid, stöd och utmaningar som hjälper dig bygga en bättre relation till dig själv. 

Nya insikter

Du får tid för reflektion som hjälper dig se aspekter ur dig liv från nya vinklar, tid att summera och dra slutsatser och planera din framtid. 

Tydligare riktning

Kurserna hjälper dig bli tydligare med vad du behöver, vad du vill och vad du kan bidra med, det ger dig en bättre bild av hur du vill forma din väg och använda din röst.

FORUMLERA DIN RÖST, DIN VÄG & DINA MÅL!

Ta hand om dig själv inifrån!

KORTA FILMER

Varje kapitel introduceras med en kort film som sätter stämningen och förklarar övningarna som följer.  

ROLIGA ÖVNINGAR

Programmet är fyllt med övningar som ger dig stöd och guidning i att få fatt i din berättelse och dina drömmar.

DELA MED DIG

Gör övningarna med någon du tycker om och som du vill lära känna mer. Lyssna till deras berättelse och dela din!
Ta hand om dig själv och ge dig själv värme inifrån!
tematiska kurser

HJÄRTAN I FOKUS

Vi tror att våra hjärtan bär på en visdom som vi kan luta oss mot i vardagen. Därför sätter vi hjärtat i fokus i alla våra kurser. Det handlar om dig, din berättelse, vad ditt hjärta har att säga och vad du behöver lyssna på för att hitta den där inre friden, värmen och varsamheten som ger lycka i det långa loppet. 

Samtidigt tror vi att det är bra att ha struktur för sin utveckling och jobbar gärna med att sätta mål som ger dig utmaningar och fokus på det som är din riktning i livet. 
Created with