ladda ner din reflektionsbok!
Vill du ha en gratis reflektionsbok om hur din resa från utmattning till en hållbar livsstil kan se ut? Dela din email här så kan du ladda ner boken gratis!
Tack! Lycka till på din utvecklingsresa! 

VI VILL GE DIG TRYGG RIKTNING OCH TILLGÅNG TILL DIN KREATIVA KRAFT. 

I en värld som snurrar allt snabbare är en trygg förankring i dig själv en förutsättning för att kunna stå stilla när det stormar, välja väg när det behövs och stå upp för det du tror på när du tar ut din riktning. Grunden till en trygg förankring i ditt inre är en förståelse för vem du är och ett utforskande av vem du vill vara. Vi vet att du har mycket att bidra med till världen och att världen behöver just det som du har att ge. 
Write your awesome label here.

VI STÖTTAR DIG I DIN UTVECKLING. 

TRYGGT UPPLÄGG

Våra program har ett upplägg gör det lättare för dig att våga dig ut på större djup eller nya marker. 

DELTAGARFORUM

Dela dina tankar och erfarenheter med andra och få råd, tips eller pepp eller stötta andra kursdeltagare längs deras väg. 

INDIVIDUELLA SAMTAL

Möjlighet finns hela vägen att boka in samtal för extra stöd. 

DELA RESAN

Gör programmet med någon du tycker om! Så får du ta del av hens berättelser och dela dina egna.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder program som låter dig utforska dig själv i din egen takt, ett deltagarforum där du kan dela med dig av dina tankar, stötta andra, ställa frågor och ge pepp tiill andra deltagare och möjlighet till individuella samtal längs vägen när du behöver lite extra stöd. Det finns både introduktionskurser och fördjupningskurser så du kan välja det som passar dig bäst. 

DIN GUIDE PÅ DIN INRE RESA

Jag har stöttat människor på sin väg i många år och ser fram emot att stötta just dig och se vart din resa tar dig. 
Anna Wendegård
Holistisk terapeut och ledarutvecklingskonsult

UTFORSKA VÅRA KURSER

Ge dig själv den här möjligheten att få en bättre relation till dig själv och utforska mer av dig själv och din väg genom livet. 
Created with