ett program om dig för dig!

Självkärlek NU!

Känner du att självkritiken börjar bli tröttsam? att du hellre vill vara snäll med dig själv och faktiskt ge dig själv det du verkligen behöver för att må bra?

Då har du hittat rätt! Här får du tid, stöd, inspiration och en lagom dos utmaning för att hitta din väg, din röst och din berättelse!!

Det är din tid nu. Vad vill du göra med den? Vad behöver du just nu för att ha tålamod med dig själv och skapa den framtid du vill leva i? Gör det här programmet för dig själv bara, eller tillsammans med någon du tycker om och som du vill ge lite extra kärlek. 
Välkommen hit! Nu ska vi ha roligt tillsammans!

SJÄLVUTVECKLINGSPROGRAM

JAG VILL HA MER SJÄLVKÄRLEK I VARDAGEN!

Hej & välkommen hit! 
Det här är programmet jag hade behövt själv innan min utmattning för många år sedan. Nu hoppas jag det kan ge dig en sundare och främst snällare mer empatisk relation till DIG SJÄLV! innan utmattningen och så du verkligen får ta del av ditt eget liv i så stor utsträckning som möjligt! Njuta av det, leva i det och älska den du är i det. Nu önskar jag dig allt det bästa på vägen! 
Hälsningar,
Anna

Course contents

möt kursledaren

Anna Wendegård

Hej!

Jag ser verkligen fram emot följa din resa genom den här kursen. Jag som utvecklat kursen och kommer finnas bakom kulisserna, samt leda en del av kursmomenten har arbetat som alternativmedicinsk eller holistisk terapeut i över tio år och har lyssnat till många vackra livsberättelser, många svåra också och mött många modiga människor som finner styrka, kraft och glädje i att djupdyka i sin egen livsväg. Jag hoppas den här kursen ger dig massor av matnyttigt som stärker dig och ger dig tillåtelse att vara just du och känna den varma kärleken det innebär. 

Lycka till på vägen!
Anna
Anna Wendegård - kursledare
Created with