Vill du ha vår gratis e-guide som hjälper dig designa din utvecklingsresa 2021? Dela din email här! Så kan du ladda ner e-guiden!
Tack! Vi hörs snart!
vÅR NYÅRSGÅVA TILL DIG: boka nu FÖR 3000 KR RABATT! 

PERSONLIG UTVECKLINGSPARTNER

Vill du få fart på din egen utveckling inför 2021? Boka in en rejäl skjuts tillsammans med din personliga utvecklingspartner innan nyår så får du ett unikt pris för 10 h samtal och obegränsat med mailsupport (alt. FB eller IG dm) under tre månader. Mellan samtalen får du frågor och guider som du kan använda dig av för att förbereda dig med, fördjupa i din utveckling, ge dina mål mer konkret form eller prata med din omgivning om den utvecklingsresa du har börjat på. Programmet passar dig som entreprenör, ledare eller privatperson. Tillsammans ger vi din resa den struktur och inramning som krävs för att göra vägen enkel och rolig och för att du ska få tid och fokus på det som är viktigt för dig att uppnå! Det kan vara en inre utveckling du letar efter en idé eller ditt företag du vill utveckla eller andra drömmar och mål du vill uppnå. DU väljer helt själv fokus i programmet! Oavsett är det skönt att ha ett personligt stöd som bara har fokus på dig!
Write your awesome label here.

PROGRAMMET INNEHÅLLER

  • 10 h samtal med fokus på din utveckling
  • Obegränsat med mailsupport under 3 månader
  • Förberedande frågor och guider som du kan jobba med mellan samtalen

Våga satsa på dina drömmar!

Har du idéer och drömmar du vill vill förverkliga? Kanske behöver du support för att ta dig tid och samla mod för att satsa på dem? Med en personlig utvecklingspartner får du fokus på rätt saker och stöd i att bryta ner dina drömmar till små steg som gör det roligt och mindre överväldigande eller läskigt att ta steget närmare dina drömmar. 

Nå dina mål snabbare & enklare!

Det är lätt att tappa fokus på den egna utvecklingen i en full och stressig vardag med många människors behov att ta hand om och det kan vara skönt att ha en utvecklingspartner som stöttar upp i att göra resan på viktiga mål enklare och på så vis roligare. Tillsammans ramar vi in vad som krävs för att du ska nå dina och ha roligt längs vägen!

Supererbjudande!

 50% RABATT!

GE DIG SJÄLV ETT ÅR AV GEDIGET STÖD OCH FOKUS PÅ DIN UTVCKLING!

#1 HJÄLPER DIG HÅLLA FOKUS

Ett personligt stöd gom ger hjälper dig hålla fokus på din utvecklingsresa och dina mål hela vägen!

#2 GER DIG ENERGI

Du får massa energi av processen som du kan  investera i din utveckling!

#3 GER DIG STRUKTUR & VERKTYG

Du får en generös struktur att följa och verktyg som du kan använda dig av mellan samtalen.

#4 TAR FRAM EM HANDLINGSPLAN

Tillsammans tar vi fram en handlingsplan som ger dig tydlighet och enkelhet i processen.

INNEHÅLL KAPITEL 1

din personliga utvecklingspartner

Anna Wendegård

Välkommen hit! Jag är så glad att du är nyfiken på vad ett personligt stöd kan innebära för din utveckling och skulle gärna vara där för dig när du vill ta ett par extra stora kliv mot dina mål! Jag lovar att ge dig fullt fokus och skapa en utvecklingsresa tillsammans med dig som känns realistisk och genomförbar samtidigt som den ger dig den utveckling du behöver för att nå dina mål och våga satsa på dina drömmar!
Patrick Jones - Course author
Created with