Ladda ner vår e-guide gratis!
Vill du prova det digitala utvecklingsprogrammet Vem är du? Dela din email här så kan du gå programmet gratis!
Tack! Vi hörs snart! Lycka till på din utvecklingsresa!

VEM ÄR DU? 

Vem är du? är ett självutvecklingsprogram som ger dig möjlighet att börja skriva din historia eller dela dina berättelser med din partner, din vän eller någon du vill lära känna. Det är ett unikt sätt att lära känna dig själv eller varandra och få fatt i både nya och gamla livsberättelser. Här får du genom roliga frågor, introduktionsfilmer och övningar tid och stöd i att ta fatt i och formulera var du kommer i från och vem du vill vara. Du får tid att reflektera och börja skriva ner din berättelse om du vill. Vill du gå djupare finns fler kurser att välja. 

SUPERERBJUDANDE! 

 Gå det digitala utvecklingsprogrammet Vem är du? gratis!

KURSINNEHÅLL

  • 12 Kapitel
  • 12 Introduktionsfilmer
  • 43 Övningar
  • 1 Deltagarforum 

Djupare förståelse!

Ta den här chansen att klura ut hur just du blev du. Börja skissa på vad som påverkat dig, vilka val du gjort och vem du vill vara.  Du kommer få med dig massor av självförståelse, tålamod med dig själv och berättelser att dela med dig av till andra som oxå vill lära känna dig. 

Tydligare riktning!

Här får du en chans att samla dina tankar kring hur du vill vara som person. Vad vill du utveckla? Vad vill du bli tydligare med? Vem vill du vara för dina nära och kära? Vilka är dina viktigaste prioriteringar i livet och vad har du för drömmar om framtiden?

Course contents

din lärare:

Anna Wendegård

Hej!

Vad kul att du hittade hit! Det är jag som gjort kursen. Jag hoppas du tycker om den och får ut mycket av att jobba igenom övningarna!

Jag arbetar som holistisk terapeut i egen firma sedan 2011. Vill du läsa mer om mig finns jag på www.rumforreflektion.com. 
Tidigare i livet arbetade jag inom offentlig sektor med mänskliga rättigheter regionalt, nationellt och internationellt, för tex. FN, Länsstyrelserna och Malmö samt Lund Universitet.

Nu önskar jag dig många sköna stunder med dig själv och dina tankar och känslor. Kom ihåg att vara i ditt hjärta när du gör kursen och låt dina känslor och tankar flöda fritt. Det brukar kännas bäst och ge mest nya insikter. Det finns inga rätta svar eller så här utan bara din sanning och den är viktig i sig själv. 

Lycka till!
Anna
Anna Wendegård Verksamhetsledare
Created with